Welkom


Welkom op mijn trektochten- en wandelweblog. Na maanden van trainingswandeltochten maak ik eenmaal per jaar een trektocht. Meestal in de bergen. Het verslag daarvan zet ik op dit weblog. In 2011 heb ik er voor gekozen ook de dagwandelingen in aparte blogberichten te publiceren. Tegelijkertijd rijg ik die berichten op een afzonderlijke pagina aaneen tot een compleet verhaal. (Zie de rechter kolom). Mijn bedoelingen met deze verhalen staan te lezen in 'Over mij', hieronder in de linker kolom. Veel lees- en kijkplezier.
Groet Frans

zondag 12 augustus 2012

GR 10 – PYRENEEËN 2012; De FinaleOver drie dagen gaat het weer gebeuren. Voor de laatste maal vormt de GR10 de uitdaging. Dit keer weer ouderwets alleen op pad omdat Frank door dringende bezigheden heeft moeten afzeggen. Woensdag 15 augustus vanaf Schiphol naar Toulouse en vandaar naar de Spaanse Grens bij Latour de Carol-Enveitg. Donderdagochtend gaat het met de Train jaune naar het punt waar we vorig jaar zijn gestopt; Mont Louis-La Cabanasse.
Daar gaat de rugzak in de echte draagstand en start de pittige, maar plezierige inspanning in het bergdecor. Op naar de Canigou en naar Banyuls sur Mer!
Eind september zal ik wel weer met de eerste verslagen komen, tot dan.

De dagberichten zijn in een verslag aaneengeregen in een aparte pagina GR10 2012 - Pyreneeën oost - eindpunt Bayuls sur Mer

4 opmerkingen:

 1. Alleen? Doe voorzichtig he!!
  Een goeie reis en veel plezier. De afscheidszoen moet je tegoed houden tot je weer terug bent want komende week zal ik ook nog niet in Hoeveleut verschijnen.
  Tot over een week of drie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier, vergeet vooral vrouw en kind niet die voor dag en dauw opstaan om jou weg te kunnen brengen. Vooral genieten, je eindigt de tocht zoals je hem begonnen bent; alleen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeh Frans wat stoer......
  goede reis ben heel benieuwd naar je verhalen als je straks weer thuis bent
  Inderdaad je eindigt zoals je bent begonnen....alleen
  maar alleen alleen ben je eigenlijk nooit!
  Hele mooie reis toegewenst
  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat is een pittig wandelingetje! Heel veel walk and see plezier. Groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen