Welkom


Welkom op mijn trektochten- en wandelweblog. Na maanden van trainingswandeltochten maak ik eenmaal per jaar een trektocht. Meestal in de bergen. Het verslag daarvan zet ik op dit weblog. In 2011 heb ik er voor gekozen ook de dagwandelingen in aparte blogberichten te publiceren. Tegelijkertijd rijg ik die berichten op een afzonderlijke pagina aaneen tot een compleet verhaal. (Zie de rechter kolom). Mijn bedoelingen met deze verhalen staan te lezen in 'Over mij', hieronder in de linker kolom. Veel lees- en kijkplezier.
Groet Frans

CONTACT

VRAGEN en PRAKTISCHE INFORMATIE
Uit de bekeken berichten en reacties heb ik gemerkt dat veel mensen op zoek zijn naar praktische informatie; bijvoorbeeld over de heen- en terugreis, of zoals vorig jaar een vraag over gevaar en de zwaarte. Heb je een vraag of opmerking stuur een e-mail naar Walk and See [walkandsee@kpnmail.nl]


REACTIES
Gastenboek
Reacties op deze pagina's zijn van harte welkom. Altijd leuk om te lezen dat mijn verhalen iemand van informatie hebben voorzien of zelfs hebben geamuseerd.

2 opmerkingen:

 1. Beste Frans,
  Ik ben op je site gekomen via een foto die ik gegoogled heb om te gebruiken in mijn blog "post of pelgrim" vind je dat goed? Je kunt het stukje lezen op https://www.zweverigeaardsheid.wordpress.com
  Dit weekend ga ik er maar eens goed voor zitten om je blogs te lezen....>!
  hartelijke, groet, Christien de Kam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Christien,
   Uit je blog lees ik het verlangen om er op uit te trekken en het onbekende te ontdekken. Nu nog de eerste stap. Ik hoop dat later op je blog te lezen en wens je vast veel plezier. Die foto van mij staat goed op je blog. Over een jaar kun je hem wellicht verwisselen voor je eigen foto!
   Succes en groet,
   Frans

   Verwijderen