Welkom


Welkom op mijn trektochten- en wandelweblog. Na maanden van trainingswandeltochten maak ik eenmaal per jaar een trektocht. Meestal in de bergen. Het verslag daarvan zet ik op dit weblog. In 2011 heb ik er voor gekozen ook de dagwandelingen in aparte blogberichten te publiceren. Tegelijkertijd rijg ik die berichten op een afzonderlijke pagina aaneen tot een compleet verhaal. (Zie de rechter kolom). Mijn bedoelingen met deze verhalen staan te lezen in 'Over mij', hieronder in de linker kolom. Veel lees- en kijkplezier.
Groet Frans

zaterdag 17 december 2011

Reacties wandelverslag

 
Ik kreeg van de week een reactie van Ingrid. Heel leuk, maar helaas op mijn oude weblog. Inmiddels heb ik hem ook geplaatst op dit weblog. 
Gastenboek
Altijd leuk om te lezen dat mijn verhalen iemand van informatie hebben voorzien of zelfs hebben geamuseerd.  

2 opmerkingen:

  1. Hi Schat, natuurlijk wens ik jou een heerlijk 2012 toe. Met heel veel wandelplezier, met mooie momenten met Frank voor het echte werk. En met mij zelf voor de kleinere rondjes. Heerlijk om te zien hoe je geniet van het lopen en van je blog! Dit jaar het laatste stukje van de GR10, ben benieuwd wat jullie hierna gaan verzinnen!
    Dikke Kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve Frans, Heb zojuist aan 2 collega's je weblog aanbevolen. Zij gaan vanaf Pau naar santiago lopen. In het kader van de voorbereiding altijd leuk om jou reisverslagen te lezen.
    Groet Yvon

    BeantwoordenVerwijderen