Welkom


Welkom op mijn trektochten- en wandelweblog. Na maanden van trainingswandeltochten maak ik eenmaal per jaar een trektocht. Meestal in de bergen. Het verslag daarvan zet ik op dit weblog. In 2011 heb ik er voor gekozen ook de dagwandelingen in aparte blogberichten te publiceren. Tegelijkertijd rijg ik die berichten op een afzonderlijke pagina aaneen tot een compleet verhaal. (Zie de rechter kolom). Mijn bedoelingen met deze verhalen staan te lezen in 'Over mij', hieronder in de linker kolom. Veel lees- en kijkplezier.
Groet Frans

zondag 6 november 2011

Presentatie over mijn wandelervaringen


Inmiddels heb ik een powerpoint-presentatie over mijn bergwandelervaringen gemaakt. Het lijkt me namelijk leuk en stimulerend mijn ervaringen met anderen te delen.
Afhankelijk van de belangstelling kunnen de toehoorders, vooraf of tijdens de presentatie, kiezen uit:

·Een uitleg over de voorbereiding van een trektocht in de bergen; met onder meer informatie over mijn training, uitrusting, planning van de wandeletappes en de planning van de heen- en terugreis

·Informatie over de Grande Randonnée NO 10 (Pyreneeën)
Hierbij ga ik in op het traject, het klimaat en het terrein, de flora en fauna, elementen uit de cultuur en overnachtingsmogelijkheden

·Mooie verhalen. Deze heb ik onderverdeeld in ‘mentale tests’ (zoals mijn reis naar het begin van de GR10 en het passeren van een gletsjeruitloper) en ‘hoogtepunten’ (ontmoetingen, mooie natuur, culinaire momenten).

De presentatie is zo opgezet dat ik de twee eerste items ook kan combineren met een keuze uit de verhalen. Tegen een vergoeding van de (reis)kosten kom ik graag langs om uw groep(je) of vereniging op een aangename manier te informeren of met leuke verhalen te boeien. Als u terplekke een beamer regelt met een scherm of een groot tv-scherm, dan neem ik mijn laptop en mijn eigen geheugen mee.

Mijn e-mailadres: info.walkandsee@kpnmail.nl
Tot dan,
Groet Frans

1 opmerking:

  1. Slim! Als je net zo leuk kan vertellen(en dat kun je) als schrijven wordt een hele leuke presentatie groet yvon

    BeantwoordenVerwijderen