Welkom


Welkom op mijn trektochten- en wandelweblog. Na maanden van trainingswandeltochten maak ik eenmaal per jaar een trektocht. Meestal in de bergen. Het verslag daarvan zet ik op dit weblog. In 2011 heb ik er voor gekozen ook de dagwandelingen in aparte blogberichten te publiceren. Tegelijkertijd rijg ik die berichten op een afzonderlijke pagina aaneen tot een compleet verhaal. (Zie de rechter kolom). Mijn bedoelingen met deze verhalen staan te lezen in 'Over mij', hieronder in de linker kolom. Veel lees- en kijkplezier.
Groet Frans

zaterdag 15 oktober 2011

Kleine storing opgelost

Rustig maar, jullie kunnen zo weer alles bekijken!


Ik werd er even niet goed van. Ineens waren mijn blogfoto's op mijn eigen computer niet meer zichtbaar. Na uren zoeken en links en rechts wat instellingen wijzingen kwam ik er achter dat het lag aan de instellingen van de beveiliging van Kaspersky Internet Security. Maar daarna werden de frames wel weer zichtbaar maar niet meer de foto's. En tot overmaat van ramp op alle computers; dus ook die van de bezoekers op mijn blog. Bleek dat ik de instellingen van het Picasa fotowebalbum weer te beperkt had ingesteld.

Als het goed is kunnen jullie nu alles weer lezen en zien. Zo niet laat het mij dan weten. Ik heb nu ook weer net hiervoor een aanvullende beschrijving van de volgende wandeldag geplaatst. (luxueus afzien 1)

Groet Frans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten